Набір в групи

У «Майстер-Класі» навчаються діти віком від 5 до 16 років, а також дорослі, які прагнуть опанувати мистецтво танцю. Наші викладачі працюють за методиками, розробленими кращими хореографами. Пограми для кожної з груп постійно вдосконалюються, ми слідкуємо за новими світовими тенденціями в галузі хореографії та методики навчання. Одна з наших переваг у тому, що наші викладачі – танцюючі хореографи. А отже, наші учні опановують найсучасніші техніки танцю.

Програма молодшої підготовчої групи (діти 5-6 років) складена з урахуванням віку та можливостей дітей і викладається одночасно з вивченням дисциплін "класичний танок" та "сучасний танок". Молодша група (віком з 6 до 7 років) повторює матеріал, пройдений на першому році навчання, але у дещо прискореному темпі. Знайомі вправи виконуються у нескладних танцювальних комбінаціях. Додатково вивчаються особливості виконання сучасних напрямків хореографіі та елементів акробатики.

У середньої підготовчої групи (віком з 7 до 9 років)  програма побудована на інтенсивному повторенні пройденого матеріалу з вдосконаленням набутих навичок ( техніка, розтяжки, трюки, підтримки). Також вводяться нові вправи на координацію, ізоляцію, вправи  для хребта, крос, переміщення в просторі (діагональ), комбінації на імпровізацію.

Середня група основного складу ансамблю (концертна) віком з 10 до 12 років - програма побудована на інтенсивному вдосконаленні набутих навичок та техніки виконання вивченого матеріалу Поступово вводиться виконання практичних завдань та створення власних комбінацій, де учень виступає і як постановник, і як виконавець. Виявлення творчої індівідуальності кожного учня та забезпечити умови для його творчого самовираження.

Програма старшої групи ансамблю (віком з 12 до 16 років) базується на поглибленому вивченні основ класичного та сучасного танцю( стилі джаз-фанк, модерн, джаз-фольк, contemporari. ARENB.hip-hip), практичному застосуванні набутих навичок у танцювальних композиціях ансамблю. Вводяться уроки з акторської майстерності, візажу, танцювальної імпровізаціі та віртуозного виконання акробатичних трюків. Проводяться мастер-класи з видатними хореографами України.

Також за побажаннями батьків відкрита група для дорослих, де мами майбутніх зірок можуть підтримувати форму та навчатись основ хореографії.