Серця співають і танцюють!

3 травня 2014 спільно з волонтерами ГО "Мистецтво Танцю" здійснили благодійну акцію "Серця співають". 
 
Місцем проведення акції недарма було обрано будинок для людей похилого віку в селі "Перемога" (у минулому Ядлівка) Баришевського району Київщини. Це село, засноване ще у 15-му столітті козаками, відоме тим, що у другу світову війну зазнало лиха від фашистів, було вщент спалене, а після війни відродилося з попелу, та й названо на честь перемоги. Покоління, яке пам'ятало лихії роки війни, значно порідшало: небагато з них лишилося в живих. Саме для них юні артисти зразкового ансамблю "Майстер Клас" підготували весняну святкову програму.
 
 
"Духовне виховання дітей – один з найважливішихнаших пріоритетів". З малих років важливо долучатися до добрих справ, робити щось корисне, турбуватися про немічних" - говорить один зі співорганізаторів акції, заслужений працівник культури України, Ірина Кисиленко.   
   
А як же співали і танцювали разом з юними і гарними киянами серця бабусь і дідусів! Напевно в такі моменти їм пригадувалося  кохання і молодії роки… А діти, які співали й танцювали, навзаєм відчули турботу про старших і важливість власних вчинків.  
 
Святковий весняний концерт, який вела заслужена артистка України Ірина Шинкарук, було розпочато піснею "Це твоя і моя Україна" у хореографічному супроводі "Майстер-Класу". Як же щасливо посміхалися глядачі, як вони вдячно аплодували!
 
 
Концерт продовжили музичні номери юних артистів, які співали, грали на скрипках. Довершенням весняного свята стали хореографічні костюмовані композиції "Домовята", "Чівава", "Вогонь і меч".
 
 
Композиція "Вогонь і меч", яка нещодавно принесла Майстер-Класу перемогу на міжнародному конкурсі у Празі, особливо всім сподобалася. 
 
 
Звукове обладнання і режисуру свята забезпечив особисто президент «Спілки звукорежисерів України» Володимир Резнік, а ініціатори акції – Алла Матюшок і Дарья Кульчицька – передали у дар будинку для людей похилого віку цілу автівку подарунків:   
- 50 комплектів постільної білизни, 
- 50 солодких подарунків (цукерки й печиво);
- 50 противозапальних кремів; 
- 2 тонометри; 
- 5л шампунів; 
- 260 рулонів туалетного паперу; 
- 30 рушників, 
- 2 святкові скатертини, спортивні брюки, халат, футболки, світери та кофти.
 
 
З гарним настроєм, свіжими враженнями, діти повернулися додому, а організатори акції висловили вдячність всім, хто долучився до добрих справ!