Світ у твоїх долонях" в Греції

З 01 по 07 травня 2018 року Народний ансамбль сучасного танцю "Майстер-клас"  приймав участь у міжнародному фестивалі дитячої та юнацької творчості "Світ у твоїх долонях" в  Греції  у місті Паралія Катерині . Шикарний готель-спа "Космополітен" приймав учасників фестивалю і на цілих 7 днів забув про спокій! Програма фестивалю була дуже насичена та цікава. Окрім конкурсної програми працювали різноманітні творчі майстерні, майстер-класи від журі фестивалю. Привітне і тепле море та сонце не залишило байдужим нікого. 

Дівчата та батьки побували на екскурсіях на гору Олімп та Метіори, де були вражені величчю та красою цих неповторних місць.

Греція - це місце де відпочивають боги! І це не просто слова - благословенний край! Наші дівчата були самими кращими та активними не тільки в конкурсній програмі, а і у всіх ігрових програмах та флешмобах. "Майстер- клас" руліт - так завжди казали наші красуні, і це насправді так. По підсумкам творчого конкурсу наш ансамбль здобув 2 перших місця у номінаціях естрадна та сучасна хореоргафія, а на Гала концерті у місті Катерині одноголосно за підсумками голосування, Народному ансамблю сучасного танцю "Мастер- клас" було вручено почесне Гран Прі фестивалю "Світ у твоїх долонях". Поздоровити дівчат прийшли партнери фестивалю консул України в Салоніках та мер города Катерині! Цей яскравий і масштабний фестиваль завершився вибуховими емоціями наших дівчат та всіх учасників фестивалю. Ми придбали нових друзів та гідно представили нашу рідну Україну! Дівчата ви найкращі!