РАЗОМ – ДО ПЕРЕМОГ. Меценати відправляють Майстер-Клас на міжнародний фестиваль-конкурс у Дніпропетровськ

Дякуючи спільним зусиллям юних артистів та їхніх друзів, Київ і, зокрема, Святошинський район будуть представлені на міжнародному фестивалі танцю «СУЗІР’Я МРІЙ» у Дніпропетровську. Ця почесна місія недарма випала зразковому ансамблю “Майстер-Клас”, адже кропітка робота дітей та прагнення до перемоги привернули увагу поціновувачів мистецтва.
Матеріальне забезпечення участі маленьких танцюристів Святошина у міжнародному конкурсі, що відбудеться 1-2 листопада, взяв на себе політик Олександр Третьяков, який 26 жовтня здобув перемогу на виборах до Верховної Ради у 219 окрузі столиці. Підтримкою різноманітних дитячих та мистецьких проектів у Святошинському районі Третьяков займається постійно.
«Одним з головних напрямків своєї роботи я вважаю розвиток культури нашої країни, нашого рідного міста, нашого округу. Залучення дітей до мистецтва та культури, підтримка та розвиток їхніх талантів має бути пріоритетом, бо діти – це наше майбутнє. Зичу маленьким артистам великих досягнень на сцені і в житті. І, звичайно, сам почуваюся щасливим від того, що можу допомогти їм у майбутніх звершеннях», - поділився своїми думками сам меценат.
Депутат Київради Вікторія Муха, яка взяла на себе координацію підготовки ансамблю до фестивалю, підбадьорює нас: «Я щиро радію за те, що у нас в районі з’явилися нові надії, проводиться робота з дітьми, і політики беруть безпосередню участь у житті громади. Будемо й надалі прагнути розвивати мистецьке партнерство та підтримувати подібні ініціативи. Успіхів вам, повертайтеся з перемогами.»
До підготовки участі у «СУЗІР’І МРІЙ» долучилися також працівники Генеральної прокуратури України, які навесні допомогли здійснити поїздку у Чехію на фестиваль «Перлини Європи», де Майстер-Клас отримав найвищі призові нагороди. Зусиллями меценатів-правників цього разу повністю відновлено колекції костюмів – «Кіноманія» і «Одного разу у дворі», у яких виступатимуть в Дніпропетровську наші танцюристи.
«Коли у країні війна, коли перед суспільством зовсім інші виклики, ми неймовірно розчулені тим, що наші друзі нас не забувають, та й нові додаються. Ви погляньте: у липні наші костюмерні були вщент розграбовані злодіями, а вже у жовтні друзі і батьки артистів Майстер-Класу забезпечили дітей двома комплектами сценічних костюмів, без яких неможлива була участь у конкурсах. На початку жовтня ми лише мріяли потрапити на фестиваль – гідно представити Київ і Святошин, а наприкінці жовтня наша мрія збулася. Чи це не диво? Звісно, нам всім добре довелося попрацювати. Понад місяць ми шукали тканини, моїм другим робочим місцем стало ательє, в якому ми відтворювали ескізи та лекала наших колекцій. Друг нашого ансамбля Віталій Манько підняв майже всіх, кого встиг, аби ми відновилися та з новими силами рушили до звитяг. Тепер, коли до фестивалю лишилося менше тижня, а ми до нього готові на 100%, я хочу всіх наших друзів міцно обійняти і сказати: РАЗОМ МИ – СИЛА!» – зазначила художній керівник Майстер-класу, Ірина Кисиленко.
То ж побажаємо успіхів нашим дітям і друзям ансамблю. Разом – до перемог!