Благодійна акція «Живи, Україно!»

25 квітня 2015 року в приміщенні актової зали Медичного університету імені О.О. Богомольця на благодійну акцію «Живи, Україно!» зібралось близько 1000 небайдужих та виважаних людей.
Цього року  Народний ансамбль сучасного танцю «Майстер-клас», відзначив своє 15-річчя. За цей час із його стін вийшло чимало цікавих талановитих танцівників та хореографів . А нинішні вихованці колективу та випускники ансамблю,  вирішили власний міні-ювілей перетворити на свято для всіх, запросивши киян та гостей столиці  до актової зали Медичного університету на благодійну акцію «Живи, Україно!». Для тематичної підтримки та чуттевого забарвлення акції , були створені нові танцювальні композиції  "Епізоди вічності",  "Ми непоборні"  та   "Ми діти твої, Україно".  Які , як завжди , феєрічно та досконало відтворили на сцені талановиті танцюристи ансамблю .
 
   Підтримати юних танцюристів зголосилися і зірки української естради — Ірина Шинкарук, Алла Попова, Петро Чорний, Леонід Мухін, Оксана Костенко,  Гертруда Гой, театр сучасної хореографії  «Сузір’я Аніко», фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина", зразкова студія "Забава", Зразковий ансамбль "Соколята", та інші відомі виконавці. 
Завдяки вдало підібраними номерами  "Майстер-класу" та  композиціям зірок єстради , магічне дійство , яке відбувалося на сцені актового залу не залишило байдужим никого.  Чуттевий, проникливий конферансу від ведучої акції Ірини Шинкарук та усіх номерів концерту  був пронизаний особливим відношенням та душевним співчуттям до загиблих, поранених та обездоленних внаслідок бойових дій .
Крім самого концерту, в рамках акції відбулась і благодійна  виставка-продаж дитячих виробів мистецтва, зокрема картин Вікторії Бартаговой, учасниці коллективу та ії коллег по художній школі. Усі картини виставки були успішно продані.
  Нині концертами та благодійними ярмарками на підтримку наших воїнів мало кого здивуєш. І все ж важко переоцінити значення кожної гривні, кинутої в скриньку від щирого серця і з вірою в перемогу. Особливо якщо до цього долучаються творчі діти.
Впродовж  акції нашими партнерами та співорганізаторами акції  благодійним фондом "Мир і Ко"  було зібрано 8 700 гривень.
Усі зібрані кошти від концерту були передані на придбання ліків для  бійців, постраждалих внаслідок бойових дій. 
 
Ми хочемо сказати лише одне — це далеко не остання благодійна акція за участю юних артистів ансамблю "Майстер-клас" . 
Бо, доки в країні триває війна, залишатися осторонь ніхто не має права.