В Україні відродиться культура благочинності

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова виступив з ініціативою переведення благочинності в Україні на новий якісний рівень. Для цього створюється дискусійна площадка, яка збиратиме щомісяця меценатів, благодійників, лідерів думок, ЗМІ та активних громадян.  
 
"Очікується, що у спільному діалозі буде здійснюватися ефективний обмін позитивним досвідом благочинності, знаходитися рішення наболілих проблем, вдосконалюватися методи роботи, об'єднуватися зусилля благодійників та зароджуватися нові напрямки соціальної активності. "- повідомляється у прес-релізі Фонду.
 
Перше засідання «БлагоLaunch» відбудеться 25 квітня 2014 року за адресою Київ, вул. Мечникова, 3 (Aroma Espresso Bar). Тривалість – з 11:00 по 14:00. 
 
В програмі першого засідання «БлагоLaunch»:
1. Наталія Колісник, МБФ Костянтина Кондакова: "Сучасний досвід роботи благодійників в Україні"
2. Оксана Щирба, автор та ведуча радіопрограм: "Медіапідтримка діяльності благодійників в України.
3. Олександр Максимчук, президент ВБО "Асоціація благодійників України": "Об’єднання благодійних організацій України: разом ефективніше".
4. Віталій Манько, член правління ВФ "Завтра": "Подальший розвиток благодійності: що готують нам нові часи?" 
 
Громадська Організація "Мистецтво Танцю" вітає ініціативу Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова, а також висловлює підтримку й бажання долучитися до спільної почесної справи – духовного відродження та розвитку сучасного українського суспільства.